kuna-lesnimuflprasatka-sedlkachnyBazant1mufloniJeleni2Jeleni1
sluncevychází v 5:26 a zapadá v 20:46|měsícvychází v 9:07 a zapadá v 21:52|Doby lovu
Dnes je 30. července 2014, svátek má Bořivoj / Vojen

Aktuální čísla časopisů

Myslivost: Srpen / 2014
ročník: 62 (92)
 
Lovecký pes: 2/2014
ročník: 2014
 
Myslivecké zábavy 2/2014
ročník: 2014
English German
 
Přidat recept

Srnčí ragů na víně

Ingredience:

Suroviny pro 10 osob
- 1500 g srnčí přední bez kosti
- 100 g cibule
- mrkev, celer, petržel (3 x 100 g)
- 50 g oleje
- 50 g cukru
- 100 g rajčatového protlaku
- 40 g soli
- nové koření, celý pepř, bobkový list
- 0,5 dcl octa
- 50 g citronu
- 100 g švestkových povidel
- 100 g brusinkového kompotu
- 150 g perníku
- 2,5 dcl červeného vína

Příprava:

Srnčí plec nebo krk vykostíme, odblaníme, opláchneme a nakrájíme na drobné kostičky. Očištěnou cibuli a kořenovou zeleninu společně s cukrem a divokým kořením restujeme na oleji do zlatova. Přidáme rajčatový protlak, ocet, na plátky nakrájený citron, zvěřinu a pod poklicí dusíme do měkka.

Po změknutí maso vyjmeme, šťávu zahustíme nastrouhaným perníkem, přidáme švestková povidla, brusinkový kompot a provaříme. Hotovou omáčku přecedíme přes jemný cedník, ochutíme a na závěr přilijeme červené víno.

Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 

Reklama

 

Tip obchodu

Zkušební řád loveckých psů Tip obchodu
Internetový obchod Myslivost

Reklama

reklama
 
jednatel Jak hodnotíte změnu na místě jednatele ČMMJ?
Změnu vítám jednoznačně kladně
 
11
Považuji změnu jednatele spíše za kladný krok
 
0
Podle mne se nic nezmění
 
22
Změna se mi moc nelíbí a nevítám ji
 
1
Změnu považuji za jednoznačně negativní krok
 
1
Nevím, co mám čekat
 
2
Neumím zaujmout ke změně jednatele jednoznačný názor
 
5
 

Partneři

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama

Reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama

Reklama

 

Stáhněte si

Stáhněte si