Myslivecká kuchařka

Dančí guláš s pečenými škubánky

Ingredience:

Dančí plec nakrájíme na kostky, orestujeme s připravenou cibulkou, přidáme divoké koření(bobkový list,celý černý pepř a celé nové koření) červenou kvalitní papriku a rajský protlak.


Příprava:

Dusíme do změknutí, maso vyndáme,omáčku zahustíme máslovou jížkou na řidší omáčku, zcedíme a přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) a dusíme do změknutí, dochutíme solí, pepřem,česnekem, zvěřinovým kořením a majoránkou, maso vložíme zpět do omáčky. Podáváme ve speciálním kotlíku na na prkně s keramikou. Bramborové škubánky: Uvaříme brambory ve šlupce, vystydlé namačkáme s krupičkou a orestovanou slaninkou, sůl, pepř, vejce vytvoříme těstíčko, z kterého vytvoříme škubánky a usmažíme. Recept poskytl pan Petr Hradecký šéfkuchař restaurace Kolkovna Olympia


Doporučená příloha:

Pečené škubánky

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:25 a zapadá v 16:07 vychází v 11:15 a zapadá v 20:18 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...