Myslivecká kuchařka

Dušené jelení maso s jablky

Ingredience:

· 500 g jeleního masa · sůl · mletý pepř · tuk · 3 jablka · 100 ml červeného vína · cukr


Příprava:

Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na dlouhé nudličky, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme připravené maso a pomalu dusíme pod pokličkou. Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme je také na nudličky. K hotovému masu přidáme jablka, červené víno, trochu cukru a společně krátce podusíme, aby se jablka nerozvařila.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
 
   
 
vychází v 7:07 a zapadá v 16:20 vychází v 16:42 a zapadá v 6:34 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...