Myslivecká kuchařka

Jelen „z horárne“

Ingredience:

jelení zvěřina pokrájená na jemné kostičky, rovněž tak pokrájená dobrá slanina, cibule, hořčice, kečup, vajíčka (1 ks/osobu), sůl, tymián, pepř


Příprava:

Na velké pánvi rozehřejeme a vyškvaříme slaninu, po chvíli přidáme zvěřinu, ochutíme tymiánem a orestujeme. Přidáme na kostičky pokrájenou cibuli, hořčici, kečup a lehce prohodíme. Potom připravíme pro každého strávníka malou pánvičku, z orestované zvěřiny vytvoříme jakýsi věnec po obvodu nádoby, postavíme na mírný oheň a doprostřed každé pánvičky rozklepneme vajíčko. Po ztuhnutí (toho vajíčka pochopitelně) osolíme, opepříme, ozdobíme plátky rajčat a pokrájenou divokou pažitkou, kterou jsme mezi tím nasbírali u blízkého potůčku.


Doporučená příloha:

Nic jiného než chleba nepřikusujeme…

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 5:16 a zapadá v 20:56 vychází v 16:23 a zapadá v 1:25 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...