Myslivecká kuchařka

Jelení medailonky

Ingredience:

· 500 g jeleního hřbetu · olej · tuk · hladká mouka · sůl · mletý pepř


Příprava:

Pro přípravu medailonků je nejlepší dobře odleželé jelení maso z hřbetu, které vykostíme, nakrájíme na silnější plátky, lehce naklepeme, potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme několik hodin na chladném místě marinovat. Můžeme nechat i přes noc. Maso vyjmeme, necháme okapat, poprášíme ho moukou a opečeme na rozpáleném tuku z obou stran doměkka. Podle chuti maso osolíme a okořeníme a můžeme podávat


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:50 a zapadá v 21:12 vychází v 23:01 a zapadá v 6:37 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...