Myslivecká kuchařka

Jelení perkelt

Ingredience:

600 g jeleního masa 4 velké cibule 2 slovenské papriky 4 velká rajčata sádlo sladká mletá paprika sůl mletý černý pepř


Příprava:

V hrnci na sádle orestujeme do zlatova nakrájenou cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, zamícháme a zalijeme vroucí vodou. Do vroucí vody vložíme na velké kostky nakrájené maso. Rajčata a zelené papriky nakrájíme na menší kousky a přidáme k masu. Za stálého podlévání uvaříme maso do měkka. Nakonec dochutíme solí a pepřem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:50 a zapadá v 21:12 vychází v 21:20 a zapadá v 4:59 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...