Myslivecká kuchařka

Jelení roláda

Ingredience:

· 300 g jater · 100 g uzené slaniny · 1 velká cibule · sůl · 1 žloutek · majoránka · muškátový květ · muškátový oříšek · strouhanka dle potřeby


Příprava:

Nejprve si připravíme náplň do rolády. Játra, nakrájenou cibuli a slaninu společně pomeleme, přidáme majoránku, žloutek, muškátový květ a oříšek a důkladně promícháme. Pokud by se nám zdála příliš řídká, můžeme ji zahustit strouhankou. Jelení masi odblaníme, omyjeme, vykostíme a naplocho rozřízneme. Potřeme jej připravenou náplní, zavineme do rolády a svážeme kuchyňskou nití. Takto připravenou roládu opečeme na rozpáleném sádle ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 6:44 a zapadá v 19:01 vychází v 22:47 a zapadá v 14:09 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...