Myslivecká kuchařka

Jelení roštěnky

Ingredience:

1 kg až 1,2kg odleželé zvěřiny, 4 stroužky česneku, 12 dkg slaniny, pepř, kmín, 2 cibule, 12 dgk másla, sůl, 2 lžice mouky


Příprava:

Zvěřinu necháme pouze odležet potřenou máslem, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, poklademe slaninou v tenkých plátcích. Na tuk dáme pokrájenou cibuli na kolečka, vložíme plátky zvěřiny, posypeme kmínem a rozsekanou cibulí. Dusíme, podléváme jen slabě a když jsou roštěnky měkké, vyjmeme je, štávu zaprášíme moukou, povaříme a podáváme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:50 a zapadá v 21:13 vychází v 23:38 a zapadá v 7:35 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...