Myslivecká kuchařka

Jelení steak

Ingredience:

· 500 g jelení kýty · sůl · mletý pepř · 50 g sádla · 50 g šunky · 100 g žampiónů · petrželová nať · pažitka · 100 ml červeného vína · hovězí vývar


Příprava:

Jelení maso z kýty omyjeme, osušíme ubrouskem, nahrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme mletým černým pepřem a v rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Na tuku opečeme nakrájenou šunku, přidáme očištěné, umyté a nakrájené žampióny a podusíme. Pak přidáme nasekanou petrželovou nať a pažitku, zalijeme vínem, vývarem a podusíme. Vložíme opečené řízky a vše společně ještě podusíme až je vše měkké.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 6:35 a zapadá v 19:14 vychází v 20:10 a zapadá v 7:29 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...