Myslivecká kuchařka

Jelení troubení

Ingredience:

1kg odblaněné kýty z koloucha, divoké koření,pepř, hladká mouka, panák koňaku, sůl, citron, brusinky


Příprava:

z kýty nakrájíme plátky 1 cm silné, nakořeníme, ale nesolíme, necháme do druhého dne naložené ve studenu, druhý den plátky osolím, popráším moukou a z prudka opeču na rozpáleném sádle,přendám do jiného kastrolu v kterém mám rozpuštěné máslíčko, do výpeku přidám trochu brusinek, kápnu citron a převařím, na konec přidám panák koňaku, teplé plátky přeleji tímto sosíkem


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:52 a zapadá v 21:13 vychází v 1:16 a zapadá v 12:55 Nákupní košík 0
Zpracování dat...