Myslivecká kuchařka

Jelení troubení

Ingredience:

1kg odblaněné kýty z koloucha, divoké koření,pepř, hladká mouka, panák koňaku, sůl, citron, brusinky


Příprava:

z kýty nakrájíme plátky 1 cm silné, nakořeníme, ale nesolíme, necháme do druhého dne naložené ve studenu, druhý den plátky osolím, popráším moukou a z prudka opeču na rozpáleném sádle,přendám do jiného kastrolu v kterém mám rozpuštěné máslíčko, do výpeku přidám trochu brusinek, kápnu citron a převařím, na konec přidám panák koňaku, teplé plátky přeleji tímto sosíkem


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 6:41 a zapadá v 19:06 vychází v 21:36 a zapadá v 11:53 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...