Myslivecká kuchařka

Pečená jelení kýta

Ingredience:

600 g jelení kýty 70 g uzené slaniny sádlo sůl černý pepř 4 kuličky jalovce 1 cibule


Příprava:

Odleželé jelení maso omyjeme, osušíme, protkneme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, posypeme mletým jalovcem a na rozpáleném sádle zprudka opečeme ze všech stran. Potom podlijeme horkou vodou, přidáme očištěnou cibuli a pod pokličhou pomalu dusíme. Podušené maso dáme do trouby a upečeme do červena. Pak je nakrájíme na plátky a podáváme s opečenými bramborami a brusinkami


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:52 a zapadá v 21:13 vychází v 1:35 a zapadá v 14:00 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...