Myslivecká kuchařka

Pečený jelení hřbet

Ingredience:

800 g jeleního masa anglická slanina sůl olej hovězí vývar (bujón) 3 cibule 150 g hub petrželová nať mletý pepř 5 lžic sterilovaného hrášku 5 lžic sterilované kukuřice 2 svlékací párky


Příprava:

Maso odblaníme, osolíme, nařízneme a protkneme nudličkami slaniny. Takto nachystané dáme na plech, polijeme olejem, zalijeme vývarem a pomalu pečeme v rozehřáté troubě. Upečené maso nakrájíme a uložíme do tepla. Cibuli nakrájíme na kostky a orestujeme ji na rozpáleném tuku. Pak k ní přidáme nakrájené houby, nasekanou petrželovou nať, nakrájené párky, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Nakonec přidáme sterilovaný hrášek a kukuřici, všechno promícháme a přidáme k masu. Podáváme s opečenými bramborami.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 4:50 a zapadá v 21:13 vychází v 23:38 a zapadá v 7:35 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...