Myslivecká kuchařka

Koroptev ve vinných listech

Ingredience:

· 4 koroptve · 200 g slaniny bez kůže · 20 vinných listů · 100 g másla · 1 lžička hladké mouky · sůl


Příprava:

Oškubané, opálené, vykuchané a vyprané koroptve osolíme a obalíme plátky čerstvé slaniny, čistě vypranými vinnými listy, obvážeme bílou nití, dáme do pekáčku s máslem a zvolna pečeme za stálého polévání výpekem. Když jsou koroptve měkké, vyjmeme je, odstraníme niť, rozpůlíme a podáváme na teplém talíři, zdobené slaninou a vinnými listy, podlité šťávou, kterou jsme připravili z výpeku zaprášeného moukou a zalitého trochou vody. Šťávu necháme dobře provařit.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:45 a zapadá v 15:58 vychází v 14:24 a zapadá v 3:10 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...