Myslivecká kuchařka

Pečená koroptev

Ingredience:

koroptev slanina sůl cibule máslo


Příprava:

Koroptev očistíme a osolíme, neodstraňujeme hlavu ani nohy. Protáhneme ji slaninou, případně ji zabalíme do tenkých plátků slaniny, které přivážeme nití. Dáme do pekáčku, poklademe plátky másla a podlijeme vodou. Cibulku oloupeme a přidáme do pekáčku, nakrájenou na velké kousky nebo čtvrtky. Koroptev nejprve trochu podusíme na sporáku, pak ji pečeme v troubě za stálého polévání výpekem a případně maštění máslem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:51 a zapadá v 15:58 vychází v 18:13 a zapadá v 9:53 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...