Myslivecká kuchařka

Smažená koroptev

Ingredience:

koroptev hladká mouka vejce 5 lžic bílého vína strouhanka olej na smažení máslo sůl


Příprava:

Koroptev řádně očistíme, naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s vínem a porce koroptve v nich namáčíme. Nakonec je obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Skládáme do ohnivzdorné misky a každou potíráme rozpuštěným máslem. Na míse je zdobíme petrželkou a podáváme je s opečenými bramborami a zeleninou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:45 a zapadá v 15:58 vychází v 14:24 a zapadá v 3:10 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...