Myslivecká kuchařka

pečení holubi

Ingredience:

1 holoubě 6 dkg másla, grilovací koření, sůl. nádivka: 1.5 rohlíku, 2 vejce, 2 lžíce másla, hrst pokrájených mladých kopřiv, hrst nahrubo pokrájených ořechů, sůl, mléko na zvlhčení rohlíků.


Příprava:

Namočené rohlíky v mléce vymačkáme, přidáme vejce, máslo, kopřivy a ořechy, osolíme a dobře promícháme. Očištěná holoubata nasolíme a opatrně nadzvedneme kůži od stehen přes prsa až po vole. Do vzniklé kapsy naplníme nádivku, zašijeme a posypeme grilovacím kořením. Holoubata pečeme za přelévání výpekem do zlatova.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:52 a zapadá v 15:58 vychází v 19:24 a zapadá v 10:41 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...