Myslivecká kuchařka

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Ingredience:

lžíce rybízové zavařeniny 2 lžíce malinové zavařeniny 1 lžička hořčice citronová kůra sůl 8 kuliček roztlučeného jalovce 250 ml červeného vína


Příprava:

Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
WOzVltrutVlIm ampicillin
1 1034 ampicillin
(4.7.2015 0:24:13 )
nTVsYNsjiNulzcDU albuterol for sale online
1 954 albuterol for sale online
(4.7.2015 0:06:39 )
oyDhfFNUfvc amoxil
1 987 amoxil
(3.7.2015 23:49:02 )
HrUiJaVglBnyvQkw zqjtveoo
1 1074 zqjtveoo
(11.5.2015 11:15:48 )
vychází v 7:41 a zapadá v 15:59 vychází v 13:29 a zapadá v **:** Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...