Myslivecká kuchařka

Křupavé srnčí řízky s bylinkami

Ingredience:

2 plátky srnčího, 50 gramů bílého pečiva bez kůrky, 1 vejce, 1 lžíce smetany, 1 lžíce mouky, 1/2 lžičky nasekaného tymiánu, 1/2 lžičky nasekaného rozmarýnu, 1/2 lžičky majoránky, 4 lžíce oleje, sůl, pepř


Příprava:

Pečivo nakrájíme a umeleme a smícháme s bylinkami. Vejce rozkvedláme se smetanou. Srnčí řízky jemně naklepeme, osolíme opepříme, obalíme v mouce, pak ve vejci a na konec v chlebu s bylinkami. Řízky pak usmažíme na rozpáleném oleji do křupava.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:10 a zapadá v 17:19 vychází v 1:28 a zapadá v 10:52 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...