Myslivecká kuchařka

Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou

Ingredience:

600 g srnčí kýty 150 g másla 1 stroužek česneku 1 cibule mletá paprika mletý pepř sůl


Příprava:

Maso zalijeme rozpuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Potom je vyjmeme, nasekáme nadrobno nebo nameleme, osolíme, přidáme drobně sekanou cibuli a česnek, opepříme a důkladně promícháme. Vytvoříme malé placičky o průměru 5 cm a vysoké 1 cm. Placičky pečeme na másle. Do zbylého omastku vmícháme papriku, podle chuti osolíme a srnčí karbanátky omáčkou na talíři polijeme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
 
   
 
Zpracování dat...