Myslivecká kuchařka

Divoký králík na zelenině

Ingredience:

· králičí hřbet · sůl · černý pepř · 100 g uzené slaniny · 2 cibule · tuk · 1 mrkev · 1 petržel · kousek celeru · pár kuliček černého pepře · nové koření · kmín · lžička octa · hladká mouka · drůbeží vývar (bujón


Příprava:

Maso očistíme, omyjeme, osolíme, okořeníme, protáhneme kousky uzené slaniny a poklademe cibulí nakrájenou na kolečka. Necháme 2 dny na chladném místě odležet, potom na pánvi rozpálíme tuk, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, kousek cibule, koření a pokapeme octem. Chvíli restujeme a pak na takto připravený základ vložíme králíka, posypeme kmínem a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, přidáme vývar a necháme projít varem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:47 a zapadá v 15:58 vychází v 15:10 a zapadá v 5:27 Nákupní košík 0
Zpracování dat...