Myslivecká kuchařka

Divoký králík pečený

Ingredience:

hřbet králíka 100 g uzené slaniny olej cibule bobkový list snítka tymiánu 3 kuličky černého pepře sůl


Příprava:

Maso omyjeme, protáhneme uzenou slaninou a osolíme. Na pekáči rozehřejeme olej, na kterém zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli a na tento základ uložíme připraveného králíka a přidáme koření, bobkový list a tymián. Pak králíka obložíme několika plátky uzené slaniny a upečeme v troubě doměkka. Během pečení maso podle potřeby podléváme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
 
   
 
vychází v 7:42 a zapadá v 16:43 vychází v 8:51 a zapadá v 18:17 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...