Myslivecká kuchařka

Pečený divoký králík

Ingredience:

hřbet a kýty z králíka 100 g slaniny 80 g másla 50 g žampionů 2 dl kyselé smetany suché chlebové kůrky cibule česnek bobkový list několik kuliček pepře hřebíček sůl


Příprava:

Králíka odblaníme, protáhneme hustě slaninou, osolíme, vložíme na kastrol na rozehřáté máslo, přidáme nastrouhané kůrky chleba, na kolečka nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na plátky nakrájené žampiony, bobkový list, pepř a hřebíček, podlijeme vývarem nebo vodou a pod poklicí v troubě pečeme. Během pečení přeléváme kyselou smetanou a vypečenou šťávou. Podáváme s vařenými brambory.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:46 a zapadá v 15:58 vychází v 14:45 a zapadá v 4:18 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...