Myslivecká kuchařka

Zajíc podle myslivce

Ingredience:

Zajíc, 5 dl světlého piva, 5 dl tmavého piva, 300 g cibule, 200 g slaniny, sůl, pepř, mletý zázvor, 2 lžíce másla, 5 dl vývaru a 1 dl šlehačky.


Příprava:

Zajíce vložíme do pekáče nebo mísy, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Zalijeme pivem a necháme několik dní odležet. Občas obrátíme. Poté zajíce naporcujeme, prošpikujeme slaninou, osolíme a opepříme a okořeníme zázvorem. Rozehřejeme máslo a zprudka na něm zajíce opečeme. Podlijeme vývarem a pečeme v troubě doměkka. Během pečení podléváme a obracíme. Ke konci pečení přidáme šlehačku. Příloha - brambory.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
 
   
 
vychází v 7:46 a zapadá v 16:38 vychází v 6:54 a zapadá v 15:05 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...