Myslivecká kuchařka

Zajíc s rozinkami na víně

Ingredience:

zajíc olej bílé víno rozinky pepř celý sůl


Příprava:

Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme a přidáme několik zrnek pepře, přikryjeme a dusíme pod pokličkou. Když se vydusí šťáva, přilijeme víno a přisypeme spařené rozinky. Necháme na mírném ohni dodusit do měkka.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:45 a zapadá v 15:58 vychází v 14:24 a zapadá v 3:10 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...