Českomoravská myslivecká jednota, z.s., OMS Náchod
 
Pozadi
OMS Náchod
Adresa: Krámská 731 , Náchod , 547 01
Telefon:491 426 660
Email:omsnachod@seznam.cz
Web:www.myslivost.cz/omsnachod
Jednatel:Jana Jirmanová
Předseda:Petr Urban
  
Úřední hodiny
Po:13:00 - 18:00
Út:8:00 - 14:00
St:-
Čt:-
Pá:-
   
IČO:67777414
Účet:561657002/5500
Banka:Raiffeisenbank a.s.

počítadlo.abz.cz







Pravidla inzerce

Každý inzerát bude vystaven
po dobu dvou měsíců.Poté
bude automaticky odstraněn.
V případě žádosti o prodloužení

platnosti kontaktujte kancelář OMS.
Inzerce obchodního rázu bude zpoplatněna.
(Info v kanceláři OMS)
--------------------------------------



(22.05.2019)

CHS Z Karlova kopce- Náchod,zadá štěňata hladkosrt.standardnich jezevčíků,narozené 11.5.2019.
Oba rodiče jsou lovecky i výstavně vedeni.Předpoklad dobrého pracovního využití a též hezkého exteriéru.Máme 3 psy a 3 fenky.
Odběr od poloviny července.
Kontakt:Kobližková Eva,777278876,
koblizkova.e@seznam.cz


(13.05.2019)

Ch.s. Belgetr zadá štěňata Alpských brak jezevčíkovitých, narozených 11.05.19
Matka: Bula import Srbsko, zkoušky  khz II.c.výstava 2×výborná,1×RES CAC.
Otec: O. Emon Nižná Vola  import Slovensko, zk. khz I.c, výstava výborný.
K zadání jsou tři psi a tři feny.
Kontakt: Josef Pišoja, tel. 602 183 117
email: pisoja@email.cz

 




(16.4.2019)

Ch.s. Dlouhosrstých ohařů od Železnohorských lesů prodá poslední 2 volné štěnata pejsek a fenka oba hnědáci s drobnou náprsenkou.Matka je Era z Horákova dvora po Geře z Budišovské doliny a Ago vom Minatal. exteriér V1,CAC,BOB,VSV, práce ZV,PDO,PZ,SVP,LZ. Otec Voran z Mechova po Nata z Mechova a Ugo vom Sammenhof. exterier V1,CAC. práce ZV,SVP,LZ,PZ,VGP Rakousko,MVZ. Štěnata jsou narozena 2.1.2019. Již projevují vlohy pro přinášení a vystavení.
Kontakt: Radek Pipek email  pipekr@seznam.cz 

 

 





 

 

 







 
GDPR

Dne 25.5. 2018 vstoupilo v platnost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, případně dalších přepsosů upravující tuto problematiku. 

Informace o právech osoby: 
  • souhlas může osoba kdykoliv odvolat a následně může žádat o výmaz osobních údajů
  • osoba má právo na přístup k údajům a na pořízení kopie zracovánaných osobnách údajů
  • osoba má právo na informace o způsobu zpracování osobích údajů, na provedení opravy
  • poskytnutých osobních údajů, požádovat omezení zpracování či přenesení údajů pro předání jinému správci či podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů
  • neudělení souhlasu nemá za následek jaké koliv znehodnocení či poškození osoby a jejích práv ze strany organizace 
Archivace dokumentů na OMS: 
  • kynologie: 20 let (přihláška, soudcovská tabulka, přehled výsledků zkoušek)
  • Kurz a zkoušky z myslivosti 30let (přihláška, záznamník, prezenční listina, potvrzení o umožnění vykonání odborné praxe v honitbě, klasifikační přehled, potvrzení o vykonaných zkouškách z myslivosti, zápis o průběhu a výsledku zkoušek z myslivosti)
  • Kurz a zkoušky na mysliveckého hospodáře 30 let (přihláška, prezenční listina, potvrzení o umožnění vykonání odborné praxe v honitbě, klasifikační přehled, potvrzení o vykonaných zkouškách pro mysliveckého hospodáře, zápis o průběhu a výsledku zkoušek pro mysliveckého hospodáře)



 
Naši sponzoři:
lcr-logo-ctverec.png


 
logo.png

            MAJKA 
ÚKLIDOVÉ SLUŽBY
u_3431.jpg
stanek.jpg

wikov-(1).jpg

stazeny-soubor.png



 

 

logo-Terezka-(2).jpg


     541cs_1.png
3148354_nachod-v0.jpg