Myslivecká kuchařka

Dančí guláš

Ingredience:

· 0,75 kg dančího masa · olej · cibule · hladká mouka · mletá paprika · pepř · grilovací koření · gulášové koření


Příprava:

Do hrnce dáme rozehřát olej. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Poté ji osmahneme dozlatova a přidáme na kostky nakrájené maso, mírně osmahneme asi 5 minut. Vše zalijeme vodou a přisypeme sladkou mletou papriku, sůl, gulášové koření, grilovací koření a trochu pepře. Vše vaříme do té doby než maso změkne, tedy asi 45 minut. Dáváme pozor, aby se nám maso nerozvařilo. Připravíme si do hrnku vodu a do ní rozmícháme asi 2 lžíce hladké mouky. Směs vmícháváme do guláše do té doby než se nám bude zdát, že je dost hustý a necháme projít varem


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:46 a zapadá v 15:58 vychází v 14:45 a zapadá v 4:18 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...