Myslivecká kuchařka

Dančí kýta na rozmarýnu

Ingredience:

dančí kýta rozmarýn sůl,pepř med citrónová sťáva pomerančová štáva slanina červené víno


Příprava:

Dančí kýtu prošpikujeme, osolíme a opepříme. Z medu, citronové štávy, pomerančové štávy a červeného vína udělame potěr na maso. Dáme péci na hodinu a půl při 190°C. Poté přidáme rozmarýn a dopékáme další hodinu při 180°C.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...