Myslivecká kuchařka

Divočák na rozmarýnu

Ingredience:

Ingredience: 600 g zvěřiny, slanina, 8 brambor, 1 střední bulva celeru, ¼ hlávky zelí, červená cibule, sušené brusinky, červené víno, vinný ocet, olej, sůl, rozmarýn, cukr


Příprava:

Zvěřinu osolíme, vetřeme do ní rozmarýn, zalijeme červeným vínem, olejem a marinujeme – máme-li čas, klidně 24 hodin. Poté vložíme do pečící nádoby, zalijeme marinádou, poklademe plátky slaniny a pečeme v troubě. Zelí nakrájíme, na oleji zpěníme cibuli, orestujeme zelí, osolíme, podlijeme a dusíme do měkka. Přidáme sušené brusinky předem namočené ve vodě, dochutíme vinným octem a cukrem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
dotaz Ctibor Blaha
1 1833 Ctibor Blaha
(15.12.2009 11:03:40 )
Zpracování dat...