Myslivecká kuchařka

Kančí na pivu a křenu

Ingredience:

Ingredience: „gulášová zvěřina“ z černé-libovolné množství, cibule, česnek, rajský protlak, instantní jíška, špek, přiměřené množství světlého piva, přiměřené množství strouhaného křenu, jeřabinový kompot,směs koření Divočina, sůl, pepř.


Příprava:

Na kousky pokrájenou zvěřinu necháme „zatáhnout“ na kostičkách vyškvařeného špeku, poté přidáme na hrubo pokrájenou cibuli a česnek, přidáme směs koření, sůl, pepř, rajský protlak, světlé pivo (ano, obé dle vlastního uvážení chuti), vodu a dusíme do měkka. V tomto okamžiku přidáme strouhaný křen a jeřabinový kompot (též dle vlastního uvážení a požadované chuti) . Dosolíme, dopepříme a podáváme s libovolnou přílohou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...