Myslivecká kuchařka

Kančí směs z hotelu Studenec

Ingredience:

600 g ořezu z kančí kýty (může být jelen, daněk, srnčí), 80 g žampiónů, olej, 2 rajčata, pórek, paprika, 60 g kečupu, 2-3 stroužky česneku, mletý pepř, chilli, kari koření, steakové koření, sójová a worcestrová omáčka, sůl


Příprava:

Zvěřinu nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Osolíme, přidáme koření, worcestrovou omáčku a kečup. Podlijeme vývarem, přidáme pokrájenou zeleninu a prolisovaný česnek. Dusíme pod pokličkou doměkka. Podle chutí přisolíme a přiostříme chilli kořením.


Doporučená příloha:

Jako přílohu podáváme cmundu – bramborák.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...