Myslivecká kuchařka

Obložené jelení hrudí

Ingredience:

1 kg jelení hrudi 1,5 litru vody 1 velká cibule 1 mrkev 1 petržel polovina menšího celeru celý černý pepř celé nové koření 1 bobkový list sůl


Příprava:

Jelení hrudí omyjeme a uvaříme v osolené vodě společně s nakrájenou mrkví, cibulí, petrželí, celerem, kořením a bobkovým listem. Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na jednotlivé porce, které podáváme s bramborami a zeleninou. Vývar z jeleního masa můžeme použít na polévku.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...