Myslivecká kuchařka

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH

Ingredience:

Divoká kachna, libová slanina, 250 ml světlého piva, menší cibule, směs – provensálské bylinky, sůl.


Příprava:

Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu, kterou jsme naporcovali na 8 dílů. Osolíme, okořeníme bylinkami a podlijeme troškou piva. Pečeme, kachnu obracíme a podléváme pivem. Příloha – br.knedlíky a zelí.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
qlTiTQiDDbUo order ampicillin
1 1025 order ampicillin
(4.7.2015 0:24:14 )
WKSmEnxyEqyk cost of albuterol
1 974 cost of albuterol
(4.7.2015 0:06:39 )
WojDJukKVykLWwWQoM amoxil
1 970 amoxil
(3.7.2015 23:49:01 )
NtmtTBomfy stakvf
1 1062 stakvf
(11.4.2015 3:28:46 )
Zpracování dat...