Myslivecká kuchařka

Divoká kachna na paprice

Ingredience:

· 1 divoká kachna · 2 hřebíčky · tuk · 1 cibule · lžíce mleté papriky · 250 g leča · 500 ml smetany · lžíce hořčice · 2 lžíce hladké mouky · sůl · 2 lžíce rajského protlaku · 100 ml vína


Příprava:

Kachnu vykucháme, nakrájíme na porce a uvaříme ve slané vodě s hřebíčky do poloměkka. Na rozehřátém tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, mletou červenou papriku, lečo, rajský protlak a sůl. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme a dáme na mísu. Ve smetaně rozděláme hladkou mouku, víno, hořčici, nalijeme do šťávy, povaříme a touto omáčkou zalijeme porce kachny.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...