Myslivecká kuchařka

Divoká kachna na víně

Ingredience:

· 1 divohá kachna · 150 g slaniny · sůl · 200 ml bílého vína · olej · kuličky černého pepře · 1 cibule · hladká mouka


Příprava:

Očištěnou, vykuchanou a umytou divokou kachnu protkneme kousky slaniny, dáme do pekáče, osolíme a polijeme bílým vínem. Necháme ji odležet několik hodin, potom dáme dovnitř kuličky černého pepře, plátky cibule a opečeme na oleji a na plátcích slaniny. Během pečení kachnu poléváme vínem, ve kterém byla naložena. Upečenou kachnu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a přecedíme na nakrájené maso.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
jAWBSArCNbi ampicillin
1 1104 ampicillin
(4.7.2015 0:24:13 )
yPYTmdfqvQdbxt albuterol pills for sale
1 1114 albuterol pills for sale
(4.7.2015 0:06:39 )
nlrwgkrtUefuvRXbJg buy amoxil
1 1150 buy amoxil
(3.7.2015 23:49:01 )
dguOZeLfhUNfmaR dcekqb
1 1144 dcekqb
(10.5.2015 21:39:04 )
Zpracování dat...