Myslivecká kuchařka

PŘEDKRM Z KACHNÍ ZVĚŘINY

Ingredience:

Ingredience: uvařený kachní skelet s horními stehýnky, sušená šunka, sýr Lučina, máslo, sůl, pepř, 2 hrušky, cukr, jeřabinový kompot


Příprava:

Uvařenou zvěřinu obereme z kostí a jemně posekáme. Přidáme Lučinu, máslo, sůl, pepř a důkladně propracujeme vidličkou do hladka. Takto vymíchanou hmotu dáme vychladit. Mezitím rozkrojíme hrušky, každou na 4 díly, a odstraníme jádřince. Dílky opečeme na másle, podle potřeby přidáme cukr. Takto upravené naservírujeme do středu talíře, poklademe pikantním jeřabinovým kompotem a obložíme kuličkami zvěřinové pěny zabalené do plátků šunky.


Doporučená příloha:

jeřabinový kompot

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...