Myslivecká kuchařka

Muflon se smetanou

Ingredience:

• 600 g mufloní kýty • sůl • 50 g sádla • 2 cibule • 1 bobkový list • rozmarýn • citrónová kůra • 2 stroužky česneku • lžíce octa • 10 g hladké mouky • 200 ml kysané smetany


Příprava:

Dobře odleželé a umyté mufloní maso osolíme, na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme maso a ze všech stran opečeme. Potom přidáme bobkový list, rozmarýn, nastrouhanou citrónovou kůru, prolisovaný česnek, ocet a pomalu dusíme. Upečeme dočervena, vyjmeme a nakrájíme na plátky. Šťávu zahustíme moukou, přilijeme kysanou smetanu, povaříme a propasírujeme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:45 a zapadá v 15:58 vychází v 14:24 a zapadá v 3:10 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...