Myslivecká kuchařka

Cumberland - studená zvěřinová omáčka

Ingredience:

na cca půl kg hotové omáčky: 350g rybízového džemu, necelý decilitr přírodního červeného vína, 1 menší pomeranč vč. kůry, šťáva z půlky citrónu, 2 káv. lžičky plnotučné hořčice, špetka mletého zázvoru, pažitka, worcester


Příprava:

Nejdříve si v troše vody povaříme na nudličky nakrájenou kůru z pomeranče, který jsme před tím dobře omyli kartáčkem v teplé vodě /tak se zbavíme postřiku/. Pak smícháme džem, víno, hořčici, zázvor, jemně nasekanou pažitku, pomerančovou a citrónovou šťávu a povařenou pomerančovou kůru. Ochutíme worcesterem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:46 a zapadá v 15:58 vychází v 14:45 a zapadá v 4:18 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...