Myslivecká kuchařka

Myslivecký zajíc na víně

Ingredience:

zaječí zadek, zaječí játra a srdce, cibule, 3 stroužky česneku, 3dcl červeného vína, citrón, 4 lžíce rybízového kompotu, olej, sůl, pepř


Příprava:

Zaječí maso očistíme, odblaníme a naporcujeme. Potřeme jej česnekem, osolíme, opepříme a necháme hodinu uležet v lednici. Poté na oleji maso zprudka opečeme, vyjmeme z tuku, v němž osmahneme nasekanou cibuli. V ní pak opečeme zaječí játra a srdce. Opečené porce vložíme zpět do hrnce, přilijeme víno a vše dusíme. Maso pak ozdobíme plátky citrónu a kompotem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...