Myslivecká kuchařka

Zaječí guláš

Ingredience:

zajíc sůl slanina cibule mletá paprika pepř kmín majoránka česnek vývar hladká mouka 100 ml červeného vína


Příprava:

Maso otřeme vlhkou utěrkou, vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a na slanině s cibulí opečeme. Okořeníme paprikou, pepřem, kmínem, majoránkou a prolisovaným česnekem, zalijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a dobře provaříme. Do hotového guláše přidáme červené víno.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:51 a zapadá v 15:58 vychází v 18:13 a zapadá v 9:53 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...