Myslivecká kuchařka

Zaječí stehna na česneku

Ingredience:

zaječí stehna slanina sůl česnek nové koření masový vývar petrželová nať olej


Příprava:

Očištěná stehna prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, potřeme utřeným česnekem, vložíme do nádoby vymazané olejem a vaříme asi 10 minut. Stehna obrátíme, podlijeme vývarem, přidáme nové koření a vaříme asi 15 minut. Posypeme nasekanou petrželovou natí a krátce povaříme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...