Myslivecká kuchařka

Zaječí závitky

Ingredience:

1 zaječí hřbet nebo kýta, 15 dkg šunky, lžíce kaparů, z 1 citrónu řezy, sůl, špetka pepře, 10 dkg másla.


Příprava:

Odžilkovanou zaječí zvěřinu pokrájíme na řízky a naklepeme. Obložíme je plátky šunky, kapary, citronovými řezy, posolíme, opepříme, svineme a obvážeme nití. Na kastrole je potřeme máslem, posolíme a za stálého podlévání máslem opékáme do zlatohněda.


Doporučená příloha:

Brambor.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
vychází v 7:45 a zapadá v 15:58 vychází v 14:24 a zapadá v 3:10 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...