Myslivecká kuchařka

Zajíc na slanině

Ingredience:

850 g zajíca 35 g uzené slaniny 60 g cibule 100 g margarínu 35 g hladké mouky sůl pepř


Příprava:

Očištěného zajíca odblaníme, vymyjeme, prošpikujeme polovinou slaniny, posolíme a necháme nejméně 1 hodinu odležet. Druhou polovinu slaniny nakrájíme na drobné kostky, opražíme, přidáme margarín a cibuli, kterou osmahneme dozlatova. Na tento základ položíme zajíce a dusíme za občasného přelévání vlastní šťávou doměkka. Pak maso vyndáme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, dobře rozšleháme a vaříme tak dlouho, až šťáva zhoustne. Takto připravenou šťávou pak při podávání přeléváme jednotlivé porce masa.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
JTaxYRvUKJRgMVn ampicillin 500 mg
1 924 ampicillin 500 mg
(4.7.2015 0:24:14 )
rKwBWAAjgBdUnCgDq albuterol
1 866 albuterol
(4.7.2015 0:06:39 )
LkwPBjDJNWLC buy amoxil
1 976 buy amoxil
(3.7.2015 23:49:01 )
YAkRHDYHaCYkbSLkoL txpafls
1 1062 txpafls
(18.3.2015 2:08:11 )
vychází v 7:49 a zapadá v 15:58 vychází v 16:21 a zapadá v 7:49 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...