Myslivecká kuchařka

Zajíc načerno

Ingredience:

zajíc olej sůl cibule kořenová zelenina lžička cukru celý pepř nové koření bobkový list lžíce octa vývar strouhaný perník 2 lžíce povidel 1dl vína


Příprava:

Zajíce rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme olejem a vaříme asi 10 minut. Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou kořenovou zeleninu, cukr, podlijeme vývarem, přidáme ocet a vaříme při polovičním výkonu asi 15 minut. Maso obrátíme, přidáme koření, bobkový list a vaříme 10 minut. Maso vyjmeme, do základu přidáme nastrouhaný perník, povidla, červené víno, promícháme a vaříme několik minut. Vložíme maso, podle potřeby podlijeme trochou vody a vaříme 5 minut.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:49 a zapadá v 15:58 vychází v 16:21 a zapadá v 7:49 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...