Myslivecká kuchařka

Zajíc s rozinkami

Ingredience:

zajíc olej 2 dl bílého vína 50 g rozinek pepř celý sůl


Příprava:

Odleželého zajíce odblaníme, nakrájíme na menší kousky a několikrát jej přelijeme vařící vodou. Pak kousky zajíce vyjmeme z vody, osušíme a vložíme na rozpálený olej. Osmahneme ze všech stran, osolíme a přidáme několik zrnek pepře, přikryjeme a dusíme pod pokličkou. Když se vydusí šťáva, přilijeme víno a přisypeme spařené rozinky. Necháme na mírném ohni dodusit do měkká.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...