ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
vychází v 7:42 a zapadá v 15:59
vychází v 0:07 a zapadá v 13:09
 

PRODEJNA

Kuchařky Zpátky

Valašská kuchařka

Valašsko je oblast České republiky, která je známá svým folklórem. je to oblast, která je poměrně blízká té mé oblasti, kde bydlím, a tak i kuchyně z této oblasti mi není úplně cizí. Když jsem viděla tuto kuchařku, chtěla jsem ji vyzkoušet. Představila jsem si tradiční frgály ... Více >
130 Kč / 130 Kč pro předplatitele
Koupit

Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší p... Více >
274 Kč / 274 Kč pro předplatitele
Koupit

Zvěřina - Steinbach

Objevte kouzlo zvěřiny a jejího zpracování v kuchyni! Zjistíte, že zvěřinové recepty nejsou jen ty klasické, ale mohou být i moderní a kreativní. Vyzkoušejte třeba burger z divočáka, srnčí chilli con carne nebo lahodnou vánoční husu na divoko. V naší kuchařce najdete polévky, ... Více >
659 Kč / 527 Kč pro předplatitele
Koupit

Kuchařka paní nadlesní

Vyvrcholením mysliveckého snažení a odměnou pro myslivce je v neposlední řadě i posezení s rodinou nebo s přáteli u dobře připraveného pokrmu ze zvěřiny. Proto uveřejňujeme řadu osvědčených receptů, též jako výzvu vydavatelství k ověření jedné z mnoha mysliveckých dovedností. Více >
244 Kč / 244 Kč pro předplatitele
Koupit

Z myslivcova deníku a receptáře

Kniha Z myslivcova deníku a receptáře námětem i stylem navazuje na předchozí autorovu publikaci Mezi puškou a vařečkou (Akcent, 2010). Myslivcův deník – to je opět vyprávění o lidech, zvěři a přírodě, s nimiž se setkal na pomezí Hané a Valašska, na Olomoucku, Horňácku a ... Více >
259 Kč / 259 Kč pro předplatitele
Koupit

Zvěřina Mangold

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vů... Více >
219 Kč / 219 Kč pro předplatitele
Koupit

Zvěřina snadno a (ne)tradičně

Pod tímto názvem přichází na knižní trh poněkud netradiční myslivecká kuchařka sestavená z velké části z receptů, s nimiž se mohli čtenáři našeho časopisu setkávat více než deset let v rámci rubriky Pochutnejte si s Myslivostí. Autor se v ní z pohledu amatérského kuchaře pokou... Více >
473 Kč / 439 Kč pro předplatitele
Koupit

Divočák-recepty z kančího masa

Autoři této kuchařky se společně s fotografem zúčastnili lovu na divočáka v lesích jižního Švédska a byli přitom, když padl výstřel, i při následném vyvrhování a bourání. Bachyně vážící 76 kg byla skolena jednoho časného lednového rána a její maso vystačilo na všech 52 receptů... Více >
499 Kč / 499 Kč pro předplatitele
Koupit

Domácí zpracování zvěřiny

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší p... Více >
274 Kč / 274 Kč pro předplatitele
Koupit

TIPY E-SHOPU

549 Kč

Výchova a výcvik loveckého psa

Cena: 549 Kč

Koupit
Zpracování dat...