Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Malá bourárna zvěřiny?
K provozu malých bouráren
Bourání ve vlastním?
Jak zaregistrovat malou bourárnu zvěřiny?
Jak zaregistrovat malou bourárnu zvěřiny II
Právní skuliny pro registraci bourárny zvěřiny
Právní skuliny pro registraci bourárny zvěřiny III.
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
>
Bourání ve vlastním?
Bourání ve vlastním?
Bourání zvěřiny je ve své podstatě stejné jako zpracovávání skotu nebo prasat. Vlastní malá bourárna se dá zařídit například i v bývalé garáži.
Firma MASO-PROFIT, která se zabývá prodejem vybavení pro zpracování masa, přichází na trh s nabídkami dvou verzí malé bourárny zvěřiny.
Menší varianta
je navržená tak, aby byla finančně co nejdostupnější a zároveň dokonale plnila svůj účel. Tato základní verze v sobě zahrnuje chladicí box a to nejnezbytnější vybavení pro zpracování zvěře. Jedná se například o bourárenský stůl, dřevěný špalek, sekáček a ruční pilu na kosti. Součástí balíčku je i sterilizátor nožů, který nástroje udrží v čistotě.
Komplexní varianta
je rozšířená o složitější řešení. Příkladem je přístroj na sterilizaci vzduchu značky Steril systems, který zajišťuje dokonalou hygienu bourárny. Kvalitní pasová pila zase přispěje k rychlejší a efektivnější práci. Další zajímavou položkou je vakuová balička od firmy Henkelman, která umožňuje rychlé a pohodlné balení rozbouraných kusů.
Přiložené dokumenty
varianta-2
(pdf - 619,46 KB)
varianta-1
(pdf - 597,82 KB)
hledat:
Partneři webu
S podporou: