Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Sladké zákusky a pochoutky
>
Malinový desert
Malinový desert
Ingredience:
½ litru mléka, 1 sáček pudingového prášku, 250 g měkkého tvarohu, ½ dcl kvalitního koňaku, ½ litru čerstvých malin, sladká smetana
Příprava:
Z mléka a pudingového prášku připravíme obvyklým způsobem puding, který necháme vychladnout. Poté do něj všleháme tvaroh a koňak. Konzistenci můžeme doladit smetanou tak, aby se výsledný produkt „táhl“ a šel nalévat. Do misek nalijeme díl desertové hmoty, kterou pokryjeme vrstvou malin. Stejným způsobem vyrobíme další vrstvu. Povrch pokryjeme opět malinami. Desert v horkém počasí servírujeme dobře vychlazený ke kávě. Tipy: - na povrch desertu můžeme nastrouhat kvalitní hořkou čokoládu - puding volíme dle chuti, vždy však světlé druhy - vanilkový nebo banánový - smícháním tvarohu a pudingové hmoty vzniká produkt velmi připomínající dětmi oblíbený „termix“ a lze jim jej tímto způsobem připravovat při výrazně výhodnějších nákladech Takže, nechejme se alespoň jednou za léto unést chutí zralých malin a vzpomínkami na mládí. Určitě nám to všem prospěje. K tomu vám přeji obvyklou: Dobrou chuť! Mgr. Josef Drmota
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: