ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Guláše > Myslivecký guláš s houbami

Myslivecký guláš s houbami

Ingredience:

750 g srnčí plece (jelení daňčí) sůl pepř 80 g oleje 200 g cibule 1 lžíce mleté papriky 50 g rajčatového protlaku drcený kmín 5 dl vývaru z masoxu 400 g čerstvých hub drcený jalovec citronová kůra

Příprava:

Odležené maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na horkém oleji osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme mleto paprikou, vložíme nakrájené maso a prudce osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, drcený kmín, podlijeme částí vývaru a dusíme doměkka. Když je maso téměř hotové, přidáme nakrájené houby, drcený jalovec, dolijeme vývarem a dodusíme. Dochutíme solí, pepřem a dobře omytou a nastrouhanou citronovou kůrou.

Doporučená příloha:

 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg