Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Guláše
>
Myslivecký guláš s houbami
Myslivecký guláš s houbami
Ingredience:
750 g srnčí plece (jelení daňčí) sůl pepř 80 g oleje 200 g cibule 1 lžíce mleté papriky 50 g rajčatového protlaku drcený kmín 5 dl vývaru z masoxu 400 g čerstvých hub drcený jalovec citronová kůra
Příprava:
Odležené maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na horkém oleji osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme mleto paprikou, vložíme nakrájené maso a prudce osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, drcený kmín, podlijeme částí vývaru a dusíme doměkka. Když je maso téměř hotové, přidáme nakrájené houby, drcený jalovec, dolijeme vývarem a dodusíme. Dochutíme solí, pepřem a dobře omytou a nastrouhanou citronovou kůrou.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: