Domů
Kvalita zvěřiny
Druhy lovené zvěře podle kvality zvěřiny
Vliv zdravotního stavu a kondice na kvalitu zvěřiny
SPRÁVNÝ ZÁSAH je základem
Ošetření zvěře ihned po ulovení
VYVRHOVÁNÍ ulovené zvěře
Zchlazení, výkup, uskladnění
VIDEA zpracování zvěře a zvěřiny
BOURÁRNA – předpisy a podmínky
Kuchyňské zpracování zvěřiny
RECEPTY ze zvěřiny
Co je systém prohlížitelů zvěřiny
Reportáže, články a rozhovory
Aktuality ze Státní veterinární správy
KOMERČNÍ PREZENTACE
Kde můžete
koupit zvěřinu
přímo od myslivců:
Cookies
RECEPTY ze zvěřiny
>
Guláše
>
Zbojnický guláš
Zbojnický guláš
Ingredience:
0,5 kg vepřového masa 100 g uzené slaniny 1 cibule 1 stroužek česneku 1 feferonka 4 brambory 3 houby 1 hlávka zelí sůl kmín mletá červená paprika
Příprava:
Slaninu nakrájíme na kostky a osmahneme. Až pustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, cibuli necháme zesklovatět a přidáme papriku, nakrájené maso, feferonku, nakrájené brambory, houby, osolíme a vaříme. Pak brambory rozmačkáme a k masu přidáme nastrouhané zelí, posypeme kmínem a a vaříme do změknutí zelí.
Doporučená příloha:
hledat:
Partneři webu
S podporou: