ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
RECEPTY ze zvěřiny > Lovecké právo, vnitřnosti > PLNĚNÉ JELENÍ SRDCE

PLNĚNÉ JELENÍ SRDCE

PLNĚNÉ JELENÍ SRDCE

Ingredience:

jelení srdce, játra, vejce, máslo, anglická slanina, strouhanka, sůl, zvěřinové koření, majoránka, česnek

Příprava:

Jelení srdce ponecháme vcelku, vnitřek vyřízneme a vyčistíme. Semeleme játra, osolíme, okořeníme, přidáme česnek a smícháme s 1 vejcem, lžící změklého másla a strouhankou na hustější směs. Směsí naplníme srdce, obalíme plátky anglické slaniny, ovážeme nití a dáme péct na sádle do trouby. Při pečení otáčíme a občas podlijeme vývarem.

Doporučená příloha:

Po upečení krájíme na plátky a podáváme nejlépe s hranolky, kroketami a zeleninovou oblohou.
 
Partneři webu

Logo-Mysl-zelena.jpg

SIEZ-logo-s-textem.jpg

Logo-Lovecka-Expedice.jpg

Maso-Profit-Logo.jpg


S podporou:

Logo-MZe-bez-CR-web.jpg

SVS-logo.jpg

logo-cmmj-zelene.jpg